Pages

23 Kasım 2009 Pazartesi

GÜNLERDİR...

        Bu günlerde ne yaptığımı bende bilemiyorum. Daha doğrusu resim çekemiyorum bir türlü, resim olmayınca da yazı yazmak sanki manasız gibi...

Turta çok şükür iyileşti. Daha doğrusu ben onun domuz gribi olduğuna bir türlü inanmadım. Doktorlarda diyorlar ya bütün griplere domuz gribi diyeceğiz diye. Bizimki de öyle oldu. Yarın tekrar kontrole götüreceğim. Ya da insanlar böyle böyle bir salgın yaşayıp atlatacaklar (umarım öyle olur).

Bayramın 3. günü Seçil'in nişanı var. Dolayısıyla benimde yatılı misafirlerim var. Yoğun bir bayram olacak. 1 haftadır temizlikle uğraşıyorum. Tabiki çalıştığım için ancak akşamları temizlik yapabiliyorum. Sıkıntılı bir durum. Birde ben misafir gelecek olduğu zaman çok panik olurum. Ev temizlenecek yemekler hazır olacak falan filan. Bayram sonuda boşa panik olmuşum bak halloldu işler deyip geçeceğim.

Cumartesi günü sosyete pazarına gittim. Amacım çanta ve şal almaktı. Ama ikisinide alamadım. Buraya sadece bir tane çantacı geliyor onun modellerinide beğenmedim. Şallarda da rengine bir türlü karar veremedim. Düşündümde hep kırmızı tonları ya da mor tonlarını beğeniyorum. Kıyafetlerimdede durum bu. Yinede lila tonlarında bir eldiven aldım.

Pazar günü ise ev işlerini toparladıktan sonra evimin erkekleri berbere gitti. Üçüde bayram traşı oldular. Tosbağaların traş olmuş halleri çok seviyorum yanaklar patates gibi oluyor. Buluşup çarşı yaptık. Chima dan bir blüz aldım (internette de resmini bulamadım) Aldım ama bir türlü kombinleyemedim. Tek giysem ince geldi içine birşey giysem yakışmadı. Öğlen arası uğrayıp, ya değiştireceğim yada kollarını diktireceğim.

Bu akşam ise ütü yapma konusunda azimliyim biriken ütülerimi toparlamam lazım.

Çok çalışmam lazım çok...
     

3 yorum:

  1. Valla şeker alınacak, yapılacak, edelicek o kadar iş varki bende azimliyim de vakit yok canım ya

    YanıtlaSil
  2. Yoğun,hareketli günlerdesin ,kolaylıklar diliyorum canım.Ve çokk geçmişler olsun.Sevgilerr.

    YanıtlaSil
  3. Bayram önü herkese kolay gelsin

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...