Pages

19 Kasım 2009 Perşembe

HASTA TOSBAĞA

     Küçük tosbağam önceki akşam çok mızıldandı. Ateşi yok, neren acıyor diyoruz söyleyemiyor. Sanki hasta değil gibi... Ama biz onun hasta olduğunu anladık. Gece biraz ateşlendi. Korkumdan ateş düşürücü de veremem. Neyse dün öğleden sonra doktora götürmeye karar verdik. Özel hastaneleri ve poliklinikleri hep aradım ancak sıra yok yarına verebiliriz diyorlar. Devlet hastanelerine de götürmek istemedim çünkü onlar daha da kalabalıktır. Eşim tanıdığı bir doktor vasıtasıyla istediğimiz doktordan randevu aldı ve Turtayı götürdü. Ben hallederin sen gelme dedi.
      Hemen muayene olmuşlar ve doktor H1N1 başlangıcı demiş. Eşim bunu telefonda söylüyor ama ben inanmadım hatta inanmadım diye telefonu suratıma kapattı. Evet gerçekten doğruymuş. Ama sadece muayeneyle nasıl söylüyorlar anlamıyorum. Test yok tahlil yok... İyide evde herkes sağlam en son hasta olacak kişi o, o hasta oldu. Dr. taşımışsınızdır diyor. Ellerinizle gelmiştir yıkamadan dokunmuşsunuzdur demiş. Bu konuda da kısa bir kriz yaşandı evde herkes birbirini suçladı.
      Kayra ya okul dönüşü eve yaklaşırken söyledim. Çok üzüldü kıyamadı kardeşine ve ağladı. Ama kardeşini görünce rahatladı. Sık sık, doğmasaymış, keşke ölse gibi laflar ediyor ama bu hareketi hepsini yalanlıyor. Ayrıca tuğra kenepede uyudu ona baktı ve anne bende hasta olursam önce ben ölmek isterim kardeşime dayanamam dedi bende oğlum ben ikinize de dayanamam dedim.
      Turta geceyi biraz ateşli ama rahat geçirdi. Sabahta iyiydi umarım en kısa sürede atlatırız. Allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın...

2 yorum:

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...