Pages

9 Kasım 2009 Pazartesi

BÜYÜK ŞEF'İN SALATASI



Salatayı artık büyük tosbağaya yaptırmaya çalışıyorum. Hem yeni birşeyler yapmış oluyor hem de mutfak becerisi gelişsin istiyorum. Aslında mutfaktan anlayan erkekler iyi mi kötü mü onu bilemiyorum. Çünkü benim sevgili eşim hiç anlamaz, akşam ne yemek var diye sormaz, şu da olsa da yesek diye zor der bu yemek şöyle olmalı bunun burası olmamış gibi laflar etmez. Yani çok şükür ne bulursa onu yer ve kalkar eğer doymazsa ıvır zıvır yer. Şimdi benim bu kocacığım yemekten anlasaydı bu saydıklarımın hep tersini söylerdi. Etrafımda var, arkadaşların eşleri öğlen aramaya başlıyor akşama ne yiyelim diye ...

Aslında yemek konusunda rahatım çünkü yemeklerimizi bakıcımız Şerife abla yapıyor. Çok şükür çok memnunuz kendisinden daha çok Turta ya bakıyor birde yemeklerimizi yapıyor. Çalışan biri için yemek sorunumuzun olmaması çok güzel birşey. Ne olursa olsun oğullarımın kendilerini idare edebilecek kadar ev işlerinden anlamalarını istiyorum.

4 yorum:

  1. maşallah. bence de özellikle erkek çocuklara öğretilmeli ev işleri(kızlar bir şekilde öğreniyor zaten) askerliği var öğrenciliği var dimi:)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel yetiştiriyosun tebrik ederim canım.Mutfakta becerikli erkek her zmaan makbul.Erkek annelerine çok iş düşüyo bu konuda.Evlenince de eşine yardım etsin böyle di mi.Ama çok diil :))

    YanıtlaSil
  3. biyasimadahagirdim ve EBRULİ evet erkek çocuklarına öğretilmeli bence ama cidde çocuklar küçüklükten başlıyor neyi örnek alacaklarını yani kızlar anneyi erkekler babayı örnek alıyor. Ama çalışmalarım devam ediyor.

    YanıtlaSil
  4. selam bencede iyi yapıyorsun ev işlerine yardımcı olmaktan çok onların keyifle vakit geçirmelerini sağlıyorsun allat ki yazıda resim yapma faaliyetinizde hoştu..küçük katılamamak isteyebilir annesi ama gene de uyum sağlamaya çalışıyor oda ne yapsın:))

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...