Pages

25 Aralık 2009 Cuma

ŞEMSİYE

adı şıpdediks


Şıpdediks'se o kadar da değil



Şıpdediks, insanın vücudunun çoğunun sudan olmadığının en güzel kanıtlarından biridir. Eğer ki insanoğlunun dedikleri gibi %75'i su olsaydı sudan bu kadar korkmazdı. Düşünsenize insanlar neden ıslanmaktan ya da çok ısınmaktan korkar? Çünkü insan aslında özellikle hava çok soğukken ve sıcakken şeker gibi bişeydir. Bu şeker misali sudan zarar gören insan bünyesi, içgüdüsel olarak ıslanmayı sevmez. Günümüzde evrim sayesinde insanların sudan gördüğü zarar ne kadar azalsa da hala duştayken ellerden bir takım dokuların kaybolduğunu kolayca gözlemleyebilirsiniz. Hatta erkeklerde denize girdikçe vücutta bilumum değişiklikler daha olur. İlginç bir tabiat olayıdır. İnsanın izledikçe izleyesi gelir.



Şıpdediks sizin için var!

Siz yağmurda ıslanmayı sevmeyenler, siz sıcakta erimeye başlayanlar, siz güneşin radyasyonundan huylananlar, siz takım elbisenizde leke sevmeyenler, siz sevgilinize janti davranmak isteyenler, siz Manisa'da Mesir macunu dağıtımında şemsiyesiyle parsadan en büyük payı kapmak isteyenler. İşte Şıpdediks sizin için var. Sizi seviyor. Yeter ki siz de onu sevin. Unutmayın, siz bir adım atarsanız Şıpdediks size koşar.


Not : Bu bilgi eşimin bana aldığı resimdeki T-box şemsiyenin etiketinde yazıyordu. Okurken çok gülümsememe sebep olan bu bilgileri yazan arkadaşlara selamlarımı iletiyorum:))





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...