Pages

12 Mart 2010 Cuma

PAZAR GEZİSİ

Pazar günü arkadaşlarımız aradı piknik yapalım dedi. Benim hiç gözüm kesmedi. Hava da soğuk olunca ekmek arası alıp barajda hemen yiyelim oylanmayalım dedik. Böylece çocuklarında gönlü olmuş oldu. Ama önce bir çarşı turu yaptık. Ekmeklerimi aldık. Baraja doğru yola çıktık ama saat akşam 5'i bulmuştu. Yani iyice soğuğa kaldık. Nasıl apar topar yediğimizi anlatamam.


Arkası meşhur Barajımız, yani Çorum'un denizi
Önde yanmaya çalışan ateşte bizi ısıtmak için elinden geleni yaptı sağolsun.

Burada ortalama 15 dakika kadar kalabildik. Dönüş yolumuzda Belediyenin sosyal tesisleri var orada bir çay içip ısınalım dedik.


Antikalarla döşenmiş otantik bir yerdi. Ayrıca gayet sıcaktı. Oda oda yapılmış bu yüzden çocuklarla çok rahat ettik. Yazın bahçesinde oturmuştuk ama içeri hiç girmemiştim. Bahçesi de ayrı güzel çünkü Çorum ayaklarının altında.






bu fotoğraflar için poz verirken gülmekten öldük diyebilirim. Eşlerimiz köy ağası gibi bizlerde köylü kızları gibi davranıp eylenceli dakikalar yaşadık. Ayrıca anladık ki uzun zamandır ailece fotoğraf çektirmemişiz.


Şu güzelliğe bakın Allah'ım nazarlardan saklasın. Kayra ve Nisa aynı sınıftalar. Çok güzel anlaşıyorlar. Bir bakıyoruz tartışmışlar bir de bakıyoruz hiç olayı uzatmadan konuşup oynuyorlar. Tuğra'da onlara ayak uydurmaya çalışıyor. Bir buluşmamızda Nisa'ya arkadaş diyor, diğer buluşmamızda abla diyor... Yani Nisa onunda arkadaşı...

Buradan da çıkıp marketleri dolaştık ve yorgun argın saat 10 gibi evimize varabildik ama çok güzel ve eğlenceli bir gündü.

4 yorum:

  1. Ne hoş bir gün olmuş. Allah tekrarını nasip etsin hayırlısıyla. Hayırlı cumalar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Çok severdim.. Ne güzel..ailece piknik..Allah daha nice güzel günler yaşatsın.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel yerler var, hiç gitmedim. Tesis de çok güzel...gidip görmek lazım valla.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ne güzel yerlermiş çok iyi etmisşiniz değişiklik herzaman iyidir..

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...