Pages

25 Haziran 2010 Cuma

KARNE, OKUL GECESİ, VEDA...


Karneler alınalı 1 hafta oldu ama ben ancak yazabiliyorum. Çok şükür karnemiz iyi. Kayroşum takdir aldı. Sanki daha dün okula yazdırmışım gibi geliyor ama 5. sınıfa geçen bir delikanlı oldu oğlum. Zamanı artık yakalayamaz haldeyim.

Bu sene buruk bir karne günü oldu çocuklar için. Çünkü öğretmenimizin tayini İzmire çıktı. Yani son senelerinde başka bir öğretmenle devam edecekler. Çocuklar çok ağladılar ama elden ne gelir. Aslında bir sene daha sabretseydi öğretmenimiz ama ne yapalım nasipten ötesi olmuyor.

Her sene yılsonu yemek düzenlerdik ama bu sene Ankara gezisine gittikleri için yemek yapılmamıştı. Tayin olayını duyunca apar topar bir eğlence düzenledik. Biz çok eğlendik ama katılım fazla olmamıştı. Bazı ailelerin işi vardı bazıları ise öğretmene tepki gösterip gelmediler. Ama olsun çocuklarımızı bu günlere getirdiği için bir minnet borcumuz hep vardı. Ödeyemesek de güzel bir anı bırakmışızdır umarım.

Bundan sonraki günlerde öğretmenimizin ve çocuklarımızın yolu açık olsun tek dileğim bu.

3 yorum:

  1. merhabalar gerçekten buruk bir veda olmuş hele ki öğretmenden memnunsanız.umarım daha iyisi olur.karnenizide tebrik ederiz...

    YanıtlaSil
  2. Paşa, teşekkürler memnunduk öğretmenimizden

    YanıtlaSil
  3. Paşa, teşekkürler memnunduk öğretmenimizden

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...