Pages

22 Ekim 2010 Cuma

HAYVAN SEVGİSİ


Çocuklarımın ikisinde de aşırı derecede hayvan sevgisi var. Bıraksam kedi köpek ne bulurlarsa eve getirecekler. Ama sevginin o kadarı bende yok. Ben de severim ama evde besleyemem. Evde besleyebileceğim hayvanlar balık ve su kaplumbağasının ötesine gidemiyor. İnşallah bahçeli bir evimiz olursa bahçede besleyeceğim. Bu sevmemek olmuyor değil mi?
Yukarıda görmüş olduğunuz tatlı şeyin adı BONCUK. Yan blokta bulunan CD Marketin köpeği. Tam Tuğranın boyunda görünce hemen gidip sarılır, sever hatta öper. Ama nasıl sevimli değil mi?
Aslında mahallemiz köpek cenneti sayılır. 5 - 6 tane sokak köpeğimiz vardır. Belediye belli aralıklarla götürür bakımlarını yapar ve tekrar getirir. Hepsinin kulaklarında küpeleri vardır. Bu konuda Çorum belediyesini kutluyorum. Biz mahhale sakinleri de onlarla yaşamaya alıştık. Hiçkimseye bir zararları yok. Zaman zaman evdeki yemek artıklarıyla besliyoruz. Çocuklar hepsine değişik isimler vermişler. İhtiyar, Karabaş gibi
Biz onlarla mutluyuz umarım onlar da bizimle mutludur.

Not: Turtanın şapkasına gülmeyin ne olur. Küçük geliyor ama ısrarla onu takmak istiyor. Hüdaverdi gibi olsa da engel olamıyoruz. Bir ara evde de onunla dolaşıyordu.
Posted by Picasa

1 yorum:

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...