Pages

14 Ekim 2010 Perşembe

SONUNDA ODAMIZ GELDİ


Bu yazımda bahsettiğim odamız dün akşam teslim edildi çok şükür.
Getiren kişiyede eğer bugünde eksik parça çıkarsa kaçacak delik arayın diyerek kızgınlığımı bildirmiş oldum.
Herşey tamam da odayı yerleştirmek biraz sorun oldu. Malum oda küçük fazla eşya da almadım ama onu oraya bunu buraya derken bu şekline zor getirdik.


Bu odanın kapıdan görünüşü



Yatağı almadım Kerim'in bekar evinden kalanlar. Bazası, yatağı ve başlığı bana miras kaldı daha doğrusu el koydum. Bu yüzden başlık odaya pek uymadı ama onunla ilgili de bazı projelerim var. Şu evi bir düzene sokayım onlara başlayacağım.

Nevresim takımı Days in Colours'ın 4 mevsim kapitoneli nevresimi. Yazın yorgansız pike gibi kışın yorgana geçirip nevresim gibi kullanılıyor. Bunun da yarısı Hülyacığımın hediyesi. Ankara'ya taşınırken bana ev hediyesi alacaktı bende Tuğra'ya oda yapacağım ona göre alalım dedim ve bunu aldık. Nevresim almaya gitmiştik kampanyası varmış içinin yorganını da hediye ettiler.


 

Bizi günlerdir uğraştıran masa ve gardrop. Masa geçen hafta gelmişti ama gardrop dün akşam gelebildi.
Oda küçük olduğu için komodin filan alamadım o yüzden çekmeceli ve kullanışlı bir gardrop seçtim. Eşyalarını hemen yerleştirdim gayet güzel oldu.
Masanın sandalyesi de ellerinde yokmuş bir aya kadar gelir dediler (inşallah).

Perdemiz idare eder şimdilik ileride yenisini alırım.
Halı ve avize almamız lazım. Mobilyanın gelmesi yılan hikayesine dönünce onlara bakamamıştım.

Umarım küçük tosbağamda beğenir daha göremedi çünkü. Onun aklında arabalı yatak vardı ama neyse... Allahımdan dilerim mışıl mışıl uyur güzel rüyalar görür.
Posted by Picasa

2 yorum:

  1. Turuncuu:) benim oğlum turuncuyu çok sevdiği için biz de turuncu aldık :) Çok cici olmuş,tosbağacık beğenir umarım,demeki erkek çocukları hep araba istiyolar:) mışıl mışıl uyusun inşallah..

    YanıtlaSil
  2. Aynı durum şu aralar bizde de var, oğlum arabalı yatak istiyoe fakat biz kullanışlı bulmadığımızdan bazadan yanayız, cars ın nevresim takını alıp arabalı yatak diye kabullenmesini sağlayamaya çalışacağız, oda küçük olmasına rağmen hoş olmuş......güle güle kullansın..

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...