Pages

4 Nisan 2011 Pazartesi

SONUNDA KAVUŞTUK



6 aylık süren ayrılığımız çok şükür bitmiş oldu. Artık sabahları bırakıp akşamları alabiliyorum. Bu günleri hiç göremeyeceğimi sanıyordum. Cidden benim için büyük bir dertti. Turtam mutlu biz mutlu, tek mutsuz olanlar annemle babam. Özellikle babam "biz çok alışmıştık akşamları yalnız kalıyoruz" diye söyleniyor.
Yıllar sonra araba sahibi olmak çok iyi geldi. İlk başlarda korkmuştum eskisi gibi seri kullanamam sanıyordum ama hiç sorun yaşamadım. Özlemişim hatta... Çocuklarda çok mutlu hergün gezelim tozalım istiyorlar.:))
Geldik çocuklar için oto koltuğu sorununa... Artık yasal zorunluluk var ama ne derece uygulanıyor bilmiyorum. Zaten önemli olan çocukların emniyeti.  Kayra bu sınırı aştı ama Tuğra için gerekli. Çok pahalı birşey aramıyorum. Bütçeme göre birşeyler arıyorum. (Bu arada hediye almayı düşünen eşe dosta duyurulur özellikle tosbagaların_dayısına duy sesimizi biliyorsun ileride senin çocuğuna kalacak:))

6 yorum:

  1. Allah kazasız belasız sürüşler versin,torun sevilir sabahı iple çekiyorlardır her gun :)Dayıya verilen mesaja da ayrıca bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. bazı büyük marketler uygun fiyata oto koltuğu satıyorlar. oralara bi göz atın derim. Real mesela bu ay çocuklar ve bebekler için indirim yapmış.
    ayrılığınızın bitmiş olmaına sevindim. anneler evlatlarıyla hiç ayrı kalmasınlar.. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor :)

    YanıtlaSil
  4. :) dur bende isteyeyim blogumdan bişiler.duysunlar beni

    YanıtlaSil
  5. sevtap; evet çok seviyorlar dayımız anladı inşallah
    gülcan; çorumda çok market yok maalesef olsa da çeşit az oluyor
    tosbagaların -dayısı; ben ulaştım aradığım kişiye:))
    serpil; kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  6. Geç kalmış bir tebrik =) Gözünüz aydın. Allah bir daha ayrılık göstermesin.

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...