Pages

14 Nisan 2011 Perşembe

PATATESLİ YUMURTA


Patatesleri küp küp doğrayıp kızartıyoruz.






Kızarttığımız patateslerin üzerine yumurta kırıp tekrar pişiriyoruz.
Pazar kahvaltılarımızın vazgeçilmez lezzetlerinden biri oluyor kendileri:))

12 Nisan 2011 Salı

PALYAÇO



Turtamın odasını süslüyorlar. Sosyete Pazarından tanesini 1 TL'ye almıştım. Bu arada bizim buradaki sosyete pazarını kapattılar. Esnaf şikayetçiymiş. Pek çok şehirde esnaf şikayetçi olmuyor da bizim burada niye şikayetçiler anlamıyorum. Fazla uzun sürmez tekrar açılır sanıyorum.

10 Nisan 2011 Pazar

KARA LAHANA SALATASI



Evde az kalmış mor lahanayı ince ince doğradım rendeleyebiliriz de. İçine brokoliyi çiğ çiğ doğradım. Sarmısaklı yoğurda biraz mayonez ekledim.Değişik ve güzel  bir tarif oldu. Bu salatanın en sevdiğim yanı ise o muhteşem rengi...

4 Nisan 2011 Pazartesi

SONUNDA KAVUŞTUK



6 aylık süren ayrılığımız çok şükür bitmiş oldu. Artık sabahları bırakıp akşamları alabiliyorum. Bu günleri hiç göremeyeceğimi sanıyordum. Cidden benim için büyük bir dertti. Turtam mutlu biz mutlu, tek mutsuz olanlar annemle babam. Özellikle babam "biz çok alışmıştık akşamları yalnız kalıyoruz" diye söyleniyor.
Yıllar sonra araba sahibi olmak çok iyi geldi. İlk başlarda korkmuştum eskisi gibi seri kullanamam sanıyordum ama hiç sorun yaşamadım. Özlemişim hatta... Çocuklarda çok mutlu hergün gezelim tozalım istiyorlar.:))
Geldik çocuklar için oto koltuğu sorununa... Artık yasal zorunluluk var ama ne derece uygulanıyor bilmiyorum. Zaten önemli olan çocukların emniyeti.  Kayra bu sınırı aştı ama Tuğra için gerekli. Çok pahalı birşey aramıyorum. Bütçeme göre birşeyler arıyorum. (Bu arada hediye almayı düşünen eşe dosta duyurulur özellikle tosbagaların_dayısına duy sesimizi biliyorsun ileride senin çocuğuna kalacak:))

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...