Evde yemeğin olmadığı bir gün aklıma gelen şahane lezzet.
Yapımı da çok pratik
Hazır yufka ve kıymalı iç; bu da zevke kalmış ben kıymayı kavurdum ve kış için hazırladığım melemenlik soslardan koyup suyunu çektirdim.
Yufkaları 8'e bölüp gül böreği gibi sarıp fırında kızartıyoruz.
Üzerine sarmısaklı yoğurt ve sos yapıp afiyetle yiyoruz.
ellerine sağlık canım
YanıtlaSil:))
benimde severek yaptığım lezzet
:)))
gerçekten çok pratik harrika bir fikir ellerine sağlık canım
YanıtlaSiltabağı kapp kaçsam,,kızarmısın banaa şeker!!
YanıtlaSil??
ellerine sağlık..
muhteşemm olmuşş.
sevgiler..
:)
Teşekkürler arkadaşlar isteyene tabak tabak gönderebilirim:))
YanıtlaSil