Pages

12 Haziran 2012 Salı

ANNELİĞİMİN DORUKLARINDAYIM

Bu kene mevzuu bizi bir haftadır çok gerdi. Çok şükür tahlillerimiz iyi çıkıyor ama acaba demeden de edemiyoruz. Kayra'nın yaptığı duygusal konuşmalar içimin dolmasına sebep oluyor.
Akrabaları arayıp helallik mi istemedi.
"Anne ben ölürsem üzülür müsün" diye mi sormadı.
"Son günlerim her istediğimi yapın" mı demedi.
Yatarken "Anne bol bol öp beni mi" demedi
daha neler neler
En sonuncusunu dün akşam yaşadık. Akşam babasıyla tahlil sonuçlarını alıp döndüklerinde beni sonuçlar kötü diye kandırmaya çalıştılar. Aslında kanmadım ama Kayranın "anne ölecekmişim ama iki mezar istiyorum birine ben yatarım diğerine de sen böylece yalnız kalmamış olurum" demesi benim akıtmamak için sıkı sıkı tuttuğum gözyaşlarımın seller gibi akmasına sebep oldu.
Bu bir haftada çocuklarıma çok zaman harcamadığımı anladım. Keşke onlarla daha fazla vakit geçirebilsem. Sanki Kayrayla 12 yıl yaşamamış daha dün doğmuş gibi geldi. Daha fazla duygularımı anlatamayacağım...
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Çok acı bir durum. Evladı hasta olanlar yada kaybeden anne babalara da Allah bizlere verdiği sabrın binlerce kat fazlasını veriyor demek ki.....

3 yorum:

  1. allah korusun, kayra da nasıl damardan giriyor, iyi bari sonuçlar temiz çıkmış çok şükür.

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım çok damardan konuşur kendileri

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun.Çok şükür temiz çıkmış.Bücürüğe bak nelerde söylemiş.Eşimide 3 sene önce kene ısırmıştı ben çıkarmıştım hatta cımbızla.Yazıların çok güzel.

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...