Pages

15 Ağustos 2012 Çarşamba

MİNİCİK BEDENİME DOKUNMA


Son iki yazım güzel haberlerden oluşuyordu. Ancak korktuğumuz neredeyse başımıza geliyordu. 
Kına gecesinde düğün salonunun içerisinde kadınlar, dışarıda ise erkekler oturuyordu.  Çocuklarımız her zamanki gibi bir içeride bir dışarıda oynuyorlardı.  Bilemiyorum ama bir anne olarak daha fazla nasıl dikkat 
edebilirdim. 


Bir süre sonra Küçük Tosbağam ağlayarak ve korkmuş bir şekilde yanıma geldi. Hal ve hareketlerinden normal bir olay olmadığını hemen anladım zira feci korkmuştu. Bütün ısrarlarıma rağmen anlatmadı hatta anlatamadı desem yeridir. Benim ise sorularımın ardı arkası kesilmiyordu.
Kim korkuttu
Biri mi dövdü
Neyden korktun
Bu kadar sorunun üstüne bana kızdı ve anlatmak istemedi.
Aklımdan binlerce kötü şey geçirsem de o an için yapacak birşeyim yoktu. Kucağımda sakinleşmesini sağladım ve biraz sonra hiçbirşey olmamış gibi oyununa devam etti benimde içim rahatladı. Kayra'ya da sordum ama onunda bilgisi yoktu. Bundan sonra daha sık takip ettim o kadar.
Neyse gecemiz bitti biz artık Çorum'a dönüyorduk, yolu yarılamıştık ki Tuğra dile gelgi... Anne neden ağladım biliyor musun? "Baloncu beni banyoya kilitledi kapıyı açmadı" demesiyle başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. Aslında baştan beri korktuğum böyle bir durum idi ama konduramamıştım. Bu sefer sorularımız arttı
Nerdeki banyo
Banyo değil de tuvalet olmasın
Sana dokundu mu
Adam nerdeydi
Ne yaptı
Biz sordukça Tuğra bize kızıyor, sorularımıza düzgün cevap alamıyorduk. Tek öğrenebildiğimiz Tuğranın içeride adamın dışarıda olmasıydı. Kınanın olduğu salon bir oteldi ve banyo fikri bizi bayağı tedirgin etmişti. En acısı da orada balonun satılmış olması hatta babası para veriyor Tuğra balon alıyor ama ne hikmetse bu baloncuyu gören tanıyan yok aramızda:((
Artık eve yaklaşmıştık eşim birşey olmamıştır olsa böyle davranmaz diyor ama içimize bir kurt düşmüştü. Eve vardığımızda çaktırmadan birkaç soru daha sorup vücudunu kontrol edip yatırdım. Tek tesellim sabah tekrar gelin almak için Yozgata gidecek olmamızdı. Amalarla, keşkelerle, nasıl oldularla dolu bir gece geçirdim. Sabah oldu gelin almak için yola çıktık. Gelinimizi aldık onlar Çorum'a dönerken biz akşamki salonun yolunu tuttuk, giderken de Tuğra'ya "Biz akşamki adama kızmaya gidiyoruz bize seni nereye kilitledi gösterde kızalım dedik" "tamam" dedi. Bu durumda içimi rahatlamıştı. Çünkü çok tedirgin olsa gitmek istemeyebilirdi. Salona gittik içeri girince "buraya kapattı" dedi. İçim birkez daha rahatladı zira orası salonun girişinde ve herkesin kullandığı tuvalet idi.
Biz bir görevli bulup durumu anlatmaya başladık onlarda tedirgin oldular. Bu arada Tuğra yine bir içeri bir dışarı hareket halinde... Bir süre sonra koşarak "anne beni kilitleyen içeride" diye geldi yanımıza benim artık ayaklarım tutamayacaktı neredeyse "acaba nasıl biri" diye düşünmekten kendimi alamıyor hatta yanına gidemiyordum. Eşim ve yetkililerle salona doğru girdik ve karşımıza lise öğrencisi bir çocuk çıktı. Çocuk olması onu aklamazdı. Çocuk olanları anlattı. Bizde ta Çorumdan bunun için geldik filan deyince bayağı tırstı.

Olayın özeti: Tuğra yaramazlık yapıp balonları ha bire tekmelemiş. Çocuk ne dediyse bizimkini durduramamış o da oradaki tuvaletin içine sokup kapıyı bir süre kapalı tutmuş o kadar. Binlerce şükür olsun ki sadece bu kadar. Ya korktuğumuz başımıza gelseydi düşünmek bile istemiyorum.



4 yorum:

  1. Allah korusun. Bütün çocuklarımızı. Okurken bile tüyleri ürperiyor insanın =(=(

    YanıtlaSil
  2. Amin canım bir yaşadıklarımı düşün sen

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun canım.korktuğunuz kadar var.artık bu zamnda hep dikkat etmek gerekiyor.

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...