Pages

6 Mart 2013 Çarşamba

ALERJİ TESTİ



Küçük tosbağanın sık sık hastalanmasını alerjiye bağlayan doktorumuz üniversite hastanelerinde test yaptırmamızı tavsiye etmişti. Biz de Kayra'nın diş randevusunu fırsat bilerek soluğu Ankara'da aldık. Tercihimizi Gazi Tıp'dan yana kullandık çünkü Kayra'nın diş hastanesine çok yakındı. 



Önce çocuk doktoru gördü o da bizi alerji uzmanına yönlendirdi. Aslında uzman doktor alerjik bir durum görmese de test yaptırılmasını istedi. Bu deri testi yetişkinlerde koldan çocuklarda sırttan yapılıyor. Test yapılırken Tuğra bol bol resim yaptı.
Yaptığı resimler o anki ruh halini yansıtan resimler oluyor. Tuğra'nın sırtına bakarmısınız:)) hemşire test yapmış:))



Allah kimseyi hastane köşelerine düşürmesin pazartesi 07:30'da girdiğimiz hastaneden akşam saat 17:00'de zor çıktık. Şehir dışından geldiğimizi söyleyerek işleri hızlandırdığımız da cabası. Alerji testini ise ertesi gün yaptırabildik. Tuğra'dan fırsat buldukça kitap okudum çünkü çok sıkıldı ve bizi de rahat bırakmadı. Bu resmi de Tuğra benim telefonumla oyalanırken çekmiş. Sıra beklerken beni oylayan ise Uçurtma avcısının yazarından yine çok etkileyici ve sürükleyici bir kitap olan Bin Muhteşem Güneş'i okuyorum

3 yorum:

  1. ne düşürsün ne aratsın derler ya hastanede böyle maalesef.
    Geçmiş olsun. Testin sonucunda inşallah bişey çıkmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonucu yazmamışım çok şükür iyi çıktı

      Sil
  2. sonuçların iyi çıkması sevindirici :)
    her iki kitap da güzel ,çarpıcı değil mi ;)

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...