Pages

24 Eylül 2013 Salı

ENTERESAN BİR ÖĞRETMEN











Tuğra bu yıl 1. sınıfa başladı. Oryantasyon haftası maaile soluğu okulda aldık. Kayra bile "çocuğun ilk günü bu sene gideyim bir daha gitmem" diyerek bizimle gelmeye razı oldu. İnsan bazı şeyleri kesinlikle ilk çocukta anlamıyor. Kayra da da çok heyecanlıydım ama bunda gece uyuyamayacak kadar heyecan yaptım. Tek derdim iyi bir öğretmeni olmasıydı. Öğretmeni benim tercihimdi ama çok fazla tanımıyordum iyi olduğunu duymuştum o kadar.
35. yılında bir öğretmen ama sanırsınız 15 yaşında bir çocuk:)) Çocuklarla oyun mu oynamıyor annelere mi takılmıyor anlatamam. Elinde bir fotoğraf makinası her dakikayı fotoğraflamaya çalışıyor çünkü internet sitesi var ve burada paylaşımlarda bulunuyor. Bu fotografların hepsi öğretmenin sitesinden. Hatta kendi güncelleyemeyip velilerden yardım bile istiyor. Hal böyle iken bu sevdasından vazgeçmemesi de takdire şayan. Yeri geliyor Çorumca konuşup bizlerin ve çocukların gülümsemesine sebep oluyor. Yeri geliyor şakayla karışık isteklerini sıralıyor.
Çocuklar için çanta, kalem, kağıt gibi malzemeler istemedi. O ağır çantalardan taşımayacak çocuklarımız. Para toplanıp bütün malzemeler aynı olacak şekilde öğretmenimiz tarafından alınıp sınıf dolabında saklanıp öğrencileri kullanımına açılacak.
Herşeyden önemlisi ise Tuğra'nın okula güle oynaya koşarak gitmesi...

12 yorum:

  1. ay ne güzel şahane bir öğretmen bu konuda çok şanslısınız o zaman dilerim severek okurlar
    Okul hayatında başarılar dilerim oğlunuza

    YanıtlaSil
  2. Ay ne kadar güzel,bütün öğretmenler böyle olsa.Umarım bizde bu kadar şanslı oluruz.Başarılı bir yıl dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevtapcığım cidden öğretmen çok önemli asıl önemli olan ise çocuğun öğretmenini sevmesi, darısı başınıza diyelim

      Sil
  3. çok güzel ya... bende bu sene kızımın hayatı ile ilgili bir değişiklik yaptım. inşallah hayırlısı olur. herşey çocuklarımız için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun diyeyim evet herşey onlar için

      Sil
  4. Öğretmenin veli ve öğrencide olumlu izlenim bırakması, çocuğun mutlu olması çok çok güzel ;) başarılar dilerim eğitim hayatında.

    YanıtlaSil
  5. ay nasıl bi enerji geçti bana da anlatamam. Allah razı olsun böyle çocuklarımıza okuma sevgisi aşılayan öğretmenlerimizden!

    YanıtlaSil
  6. hangi okuldu burası ablam?

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...