Pages

22 Ekim 2013 Salı

BANA YARAMAYAN BAYRAM TATİLLERİ


Maalesef bu seneki bayramlar bana yaramadı desem yeridir. Geçen Ramazan Bayramında başımıza gelenler malum tık tık... Bu Kurban Bayramı da ben boğuştum hastalıkla. Dört gözle bayram tatilinin gelmesini hem dinlenmek açısından hem de kardeşlerimi göreceğim diye bekle sonra böyle ol; bunda da vardır bir hayır deyip hala iyileşmeyi bekliyorum.





3 yıl önce ilk kez yaşadığım boynumdaki eğrilik tekrar etti. Arife günü boyun tutulmasıyla güne başladım. Çok üzerinde durmadım hatta iyi sayılırdım. Bayramın 1. günü o kadar işe rağmen turp gibiydim diyebilirim. Akşam yatıp gece 4'te feci bir ağrıyla uyanmam bir oldu. Uyanmak yetmedi ne dönebiliyorum ne de kalkabiliyorum. Eşim beni kaldırırken bile acıdan bağırmak durumunda kalıyordum. Sabah soluğu hastanede aldım Ağrı kesici bir iğne ve ilaçlarla eve döndüm o günü iğnenin etkisiyle güzel geçirdim ama ertesi gün durum tekrar eskiye döndü. Tatil diye doktora da gidemedim ama bayramın 4. günü özel hastanelerin çalıştığını duyunca soluğu hastanede aldık. Filmden sonra anlaşıldı ki boynumu tekrar çevirmişim nasıl becerdiğimi hala anlayamıyorum ama oluyor işte. Doktor çok streslisin ondandır dese de sebep arıyorum işte... O gün bu gündür eşim ne dese streslendirme beni deyip kızdırıyorum:))
Kaçınılmaz son boyunluk...İğne istermisin diyen doktoruma kesinlikle evet diyerek iğnemi de oldum ve eve rahatlamış olarak döndüm gayet rahat 2 gün geçirdim ama pazar günü acıyla uyanmak çok kötü oldu diyeyim. Tekrar ağrı kesici yaptırmak zorunda kaldım bu sefer olay koluma kadar inmişti. Ağrı direk koluma yansıdı ve iğnenin bile faydası olmadı. Dün öğleden sonra ve bugün izinliyim. Kolumu fazla yormamak adına çok birşey yapmıyorum. Ama dinlenmek kesinlikle iyi geldi. Cidden çok yorulmuşum. Çocuklar okulda ev bana kaldı ben ise önümde çayım  elimde kitabım sağlıktan başka birşey istemiyorum:))

23 yorum:

  1. çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun .boynum tutulunca kürek kemiklerimin arasındaki kulunçları ovduruyorum .ovduramazsam omuzlarımı O şeklinde yerindeyken döndürüyorum .işe yarıyor .stresten ve rüzgar almasından oluyor .geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım. Tek kaynağı soğuk ve stres sanırım

      Sil
  3. çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin :( sağlığın yerini hiçbirşey tutamıyor

    YanıtlaSil
  4. GEÇMİŞ OLSUN. DAHA BETERİNDEN SAKLASIN ALLAH

    YanıtlaSil
  5. ayyy tüh çok geçmiş olsuun, şimdi gördüm, Allah beterinden saklasın, iyi istirahatler :))

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun,Rabbim şifa versin...
    Bel ve boyun ağrılarının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum,geçen yaz epey uğraştırmıştı beni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım. Cidden sıkıntılı bölgeler

      Sil
  7. Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin...http://benbuara.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun. Sağlığın kıymetini, bir dönem sağlığını kaybedenler daha iyi anlıyor. Rabb'im acil şifalar versin arkadaşım.

    YanıtlaSil
  9. çok çok geçmiş olsun canım
    halalılığını kutluyorum :)

    YanıtlaSil
  10. çok çok geçmiş olsun ya. elimden biliyorum ben de kitap okumak bile eziyet olabiliyor.
    sağlık varken kıymetini bilmek gerek!

    YanıtlaSil
  11. Geçmişler olsun inşaAllah şu an nasılsın bilmiyorum ama ben yeni gördüm.Allah şifa versin....

    YanıtlaSil
  12. gecmıstır umarım kı ve ıyısınızdır...cokcokcok gecmıs olsun..sevgıler

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...