Pages

20 Şubat 2013 Çarşamba


Kaç kere elime aldım kaç kere başladım ama bir türlü sonunu getiremedim. Etrafımda bayılarak okuyanlar var. Nedense bende aynı etkiyi bırakmadı hala aklım kitapta ama olmadı bir türlü belki sonra tekrar denerim. Tasavvufu çok severim çok da meraklıyımdır ama iş okumaya gelince ağır kalıyor ya da doğru yerden başlayamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz varsa mutlaka beklerim

16 Şubat 2013 Cumartesi

CEM YILMAZ


Şubat tatilinde kardeşlerimle Cem Yılmaz'ın filmine acaba gösterisi mi desem gittik. Cem Yılmaz'ın gösterilerini merak eder yolu Çorum'a düşmeyeceği için:)) izleme şansı bulamazdık. Bu film bizim gibiler için iyi bir seçenek oldu. 
Çok açık ama küfür yok espriler bel altı, zaten buralarda gülmekten gözlerimden yaşlar geldi bu tarz espirileri  evet seviyorum çünkü normal konuların işlendiği yerlerde sıkıldım bile diyebilirim. Gülmek ve kafa dağıtmak için kesinlikle tavsiye ederim...

15 Şubat 2013 Cuma

BASKIN KARAKTERİM BENİM



Herkese hayırlı cumalar diyerek başlamak istiyorum. 
Bu resim Tuğra'nın rehber öğretmene çizdiği aile resmi... Bu resimden yola çıkarak öğretmeni ailemizin analizini yapmış. Tuğra önce beni çizmiş bu benim onun hayatında önemli bir yere sahip olduğumu ve aile içinde beni baskın karakter olarak gördüğünün bir işaretiymiş. Diğer fertleri ise yaş sırasına göre çizmiş. Ailemizin kolları açık ve gülümsüyor. Bu da Tuğra'nın ailemizi sevecen ve mutlu olarak algıladığının bir kanıtıymış. Mavi bir gökyüzünün olması çocuğun özgüven sahibi olduğunun sarı yer çizgisinin ise aile tarafından sevilen ve değer verilen biri olarak algılamasındanmış. Bu tür çocuk resimlerinde güneş anneyi temsil etmekteymiş. Gülümseyen ve ışınlar saçan sıcak bir güneş algısına sahipmiş. Bu da anneye olan ihtiyacının devam ettiğini bunun yanında da bağımsızlık kazanmaya çalıştığının bir göstergesiymiş.

Bunları okuduğumda o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Her anne baba çocuğundan sevgisinin karşılığını görmek ister ben o gün bunu görmüş oldum. 
Eşim mi benimle hergün dalga geçiyor "baskın karakterim sen dersen o olur" "baskın karakterim şunu şöyle yapalım mı?" :)))

12 Şubat 2013 Salı

BİZİM İÇİN ŞUBAT TATİLi


Benim için tatil kardeşlerimi görmem demek oluyor. Malum ikisi de öğretmen olunca Şubat tatilinde Çorum turu yapıyorlar. Kız kardeşim pek tatil yapamıyor çünkü 2 kendi çocuğu 2 de benim tosbagalar olmak üzere tatil boyunca 4 çocuğu zapt etmek durumunda kaldı:))




Elif Dila karne hediyesi patenlerine alışmaya çalışıyor



Tuğra mı Elif'i taklit etmesi lazım değil mi? Muzurluk olsun gerisi boş:))


Zaman zaman boyama yaptılar


Zaman zaman bayblade oynadılar


Zor da olsa ödevlerini yaptılar


Hele Tuğra'ya ne zor geliyor ödev yapmak. Evdeki o kadar masa boşa dursun biz tahtanın üzerinde daha iyi anlıyoruz:))


Zaman zaman kitap okudular. Elif Dila okudu ama Turtamız okumuş gibi yaptı.


Bu mu hem ders hem oyun; çaktırmayın çocuklar bayıldı. İngilizce tombala diyelim adına



Hastane köşelerinde bile poz vermeyi ihmal etmedik.





Parkta güneşli havanın tadını çıkardık


Hatta güneş oyunlarıyla pozlar verdik.



10 Şubat 2013 Pazar

BUHRANLARDAYDIM


Allahım ne sıkıntılı günler di... Şimdi düşününce basit geliyor ama içten içe sıkıntılı günler geçirdim. Neden ben demiyorum ama niye oldu diye çok kafa yorup haksızlığa uğradığımı düşünüp düşünüp kederleniyorum. Tam anlamıyla olmasa da çok şükür şimdilik rahatım.
Çalışan biri olup her işe yetişmeye çalışıp her işin yarım yamalak olunca da sıkıntıya düşmemek elde değil. Sadece bu günlerde yorulduğumu hissediyorum. 18 yıldır çalışıyorum ve bütün ömrümün aynı sandalyede geçtiğini düşünmek zaman zaman acı verebiliyor. Bu da benim için geçici bir durum, yılda birkaç kez bu duygulara kapılabiliyor halime şükredip hayatımı düzene sokmaya çalışarak bu ruh halinden kurtuluyorum. Ev hanımlarına tuhaf gelecek ama evde olup istediğim gibi temizlik yapmayı bile özlüyorum.
2013'e hastalıklarla girdik! Tuğra 2 aydır orta kulak iltihabıyla boğuşuyor ve 4. doktorda çare bulduk.
Kayınvalidem 75 yaşında me.me kanseriyle boğuşuyor. 2 hafta önce ameliyat oldu çok şükür şimdilik iyi ama zorlu bir süreç Allah yardımcısı olsun. Tek korkusu elden ayaktan düşmek. Sağlıklı denilebilecek bir insandı ilk kez ameliyat oldu ve korkuları var. Allahım korktuğu yerlere uğratmaz inşallah...
Annem ise ritm bozukluğu atakları geçirdi. Çok şükür şimdi iyi ama bayağı yıprandı.
Tekrar anladım ki başa gelen çekiliyor.

2 gündür televizyonda Alaca Karanlık serisi yayınlanıyor ve ben böyle aşkları çok seviyorum...

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...