Pages

28 Mart 2013 Perşembe

Mompery.com, anneleri de bebekleri gibi sımsıcak saran bir site!

Trendyol’da tecrübe kazanan gençlerin Einstein’ın “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır. ”sözünden yola çıkarak oluşturduğu Mompery.com’a üye olduğunuz anda 20 TL hediye çeki ve ilk 100 TL alışverişine 20 TL indirim kuponu kazanma şansınız olduğunu biliyor muydunuz?

“Mutlu Çocuk Mutlu Aile” sloganıyla, anneleri ve anne adaylarını mutlu edecek %90’a varan indirim fırsatları da karşınıza çıkıyor. Artık bebek bezi, biberon, çocuk giyim, hamile ürünleri, bebek arabası, bebek şampuanı gibi ürünleri almak için mağaza gezmeye son! Bebeklerinizin rahatlığına ve şıklığına değer katan ürünlere yer veren bir site olan Mompery, her 3 günde bir yenilenen butikleri ve her sabah 7’de açılan yepyeni ürünleriyle alışveriş keyfini ayağınıza getiriyor.

“Bebeğiniz ve siz bizler için önemlisiniz” diyen site içinde yer alan ve çok sevilen Hello Kitty ürünlerinde 8 gün daha sürecek büyük indirim fırsatından yararlanmak için siteye hemen giriş yapmanız yeterli olacaktır. Ayrıca sizi "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi önemli markalardaki inanılmaz indirimler de bekliyor. Böyle fırsat kaçmaz, bizden söylemesi..

Bir bumads advertorial içeriğidir.

25 Mart 2013 Pazartesi

BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ



Bu kentin ne çatısını aydınlatan ayları sayabilirsin,
Ne de duvarların gerisine gizlenen bin muhteşem güneşi.

Kitaba adını veren dizeler. Sonunda bitirebildim evet tosbağa hızıyla okuyorum:)) Yine Uçurtma avcısının yazarından yine muhteşem bir kitap. Tek çıkardığım sonuç Afganistanda yaşamak istemezdim. 
Sonu merak uyandıran ve yine ağlayarak okuduğum bir kitap oldu. Uçurtma Avcısında erkeklerin dünyası anlatılırken burada kızların dünyası anlatılıyor. İki kitabı kıyaslamam gerekirse kesinlikle Uçurtma avcısı derim.

21 Mart 2013 Perşembe

13 YIL ÖNCEKİ BAHAR


13 yıl önce nevruz yani bahar bayramı evimize gelmişti. Hastane odasında küçücük bir bebekle ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyette yüzüne bakarken bugün boyumca olmuş bir ergenle karşı karşıyayım. Her yıl onun büyüyüşünü seyretmek kadar zevkli daha ne olabilir ki...





Dün akşam anneanne babaanne ve dede gelince doğumgününü bir gün önceden kutlamış olduk arkadaşları ile de kutlamak istiyor.

Hediye konusuna gelince bizimki zor beğenen bir tip olduğu için büyükler para vererek kurtuluş yolu buldu. Biz ise ihtiyacı olan kıyafetlerden alarak bu meseleyi atlattık. Bu t shirt de onlardan biri baba oğul aynı giyinme akımına kapıldılar:))

19 Mart 2013 Salı

SARMA KADAYIF



Uzun zamandır denemek istiyordum Kayra'da kadayıf isteyince hadi yapayım dedim. Önce kadayıfları yağladım ve iki kat serdiğim baklava yufkasına komple serdim. Üzerine ise ceviz serpip rulo yaptım ve 2 parmak kalınlığında kesmeye başladım.



Yalnız bir sorun vardı. Rulolar çok kalın oldu ve yufka tek kaldığı için keserken yırtıldı.


Ben de bu yöntemi uyguladım. Böylelikle yufka daha kalın olmuş oldu.



Sonuç ise gayet güzeldi:))

18 Mart 2013 Pazartesi

ONLAR ÖNCE VATAN DEDİLER




Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın.

bu günleri borçlu olduğumuz Çanakkale şehitlerini Mehmet Akif'den daha iyi kimse anlatamazdı....

6 Mart 2013 Çarşamba

ALERJİ TESTİ



Küçük tosbağanın sık sık hastalanmasını alerjiye bağlayan doktorumuz üniversite hastanelerinde test yaptırmamızı tavsiye etmişti. Biz de Kayra'nın diş randevusunu fırsat bilerek soluğu Ankara'da aldık. Tercihimizi Gazi Tıp'dan yana kullandık çünkü Kayra'nın diş hastanesine çok yakındı. 



Önce çocuk doktoru gördü o da bizi alerji uzmanına yönlendirdi. Aslında uzman doktor alerjik bir durum görmese de test yaptırılmasını istedi. Bu deri testi yetişkinlerde koldan çocuklarda sırttan yapılıyor. Test yapılırken Tuğra bol bol resim yaptı.
Yaptığı resimler o anki ruh halini yansıtan resimler oluyor. Tuğra'nın sırtına bakarmısınız:)) hemşire test yapmış:))



Allah kimseyi hastane köşelerine düşürmesin pazartesi 07:30'da girdiğimiz hastaneden akşam saat 17:00'de zor çıktık. Şehir dışından geldiğimizi söyleyerek işleri hızlandırdığımız da cabası. Alerji testini ise ertesi gün yaptırabildik. Tuğra'dan fırsat buldukça kitap okudum çünkü çok sıkıldı ve bizi de rahat bırakmadı. Bu resmi de Tuğra benim telefonumla oyalanırken çekmiş. Sıra beklerken beni oylayan ise Uçurtma avcısının yazarından yine çok etkileyici ve sürükleyici bir kitap olan Bin Muhteşem Güneş'i okuyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...