Pages

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Aptamil Akademi'de yerinizi almaya hazır mısınız?

Bebeklerin güvenle beslenmelerine ve gelişimlerine katkıda bulunarak sağlıklı nesiller yetiştirme amacıyla yola çıkan Milupa Aptamil, 29 yıldır bulunduğu Türkiye bebek beslenmesi pazarının lideri olarak, şimdiye kadar gerçekleştirdiği seminerlerle binlerce anneye bebek beslenmesi konusunda bilgilendirme yapmıştır.

Aptamil Akademi ile anneler ve anne adayları, hamilelikten bebeklerinin 36 ayına kadar geçen sürede bebekler ile ilgili en çok merak edilen; gerek bebek beslenmesi, gerek bebek bakımı, gerekse bebeklerin yaşadığı sağlık problemleri ile ilgili tüm bilgileri konunun uzmanlarından öğrenme ve izleme fırsatı bulacaklar.

Bebek beslenmesi alanındaki yüzyılı aşan tecrübe ve uzmanlığın ışığında bebeklerin en doğru beslenme olanaklarına ulaşabilmesini birincil önceliği olarak gören Milupa Aptamil, hazırlanan dört farklı bölümle  hamilelik, 0-6 ay, 6-12 ay ve 12-36 ay bebekler için bilinmesi gerekenleri uzmanların anlatımıyla görüntülü olarak annelere ulaştırıyor. Her videonun sonunda ise anneler kendileri için iki farklı soruyla karşılaşacaklar. Her bölüme ait soruları doğru olarak yanıtlayan anneler ise Aptamil Akademi sertifikasının sahibi olacak.

Bebeklerin en hızlı geliştikleri ilk yıllarında annelerin doğru bilgilerle bebeklerinin beslenme ve bakımını yapmasının önemini vurgulayan Milupa Aptamil, Aptamil Akademi ile bebeğini en iyi şekilde yetiştirmek isteyen anneleri http://www.milupa.com.tr/aptamil-akademi adresine bekliyor.

Milupa Aptamil’i sosyal hesaplardan takip edebilirsiniz:

https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu
https://twitter.com/milupatr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

29 Temmuz 2013 Pazartesi

SAHUR İÇİN BOL KALORİLİ PİDE KIZARTMASI:))

Çocukluğumuzun sobalı evlerinde sahurda yer sofrasına oturmuş babamın bize pide kızartıp vermesini bekler peynirle yemeye bayılırdık. Babacığım ızgarayı yanına koyar hızlı bir şekilde pideleri kızartır üzerine margarin (tabii o zamanlar) sürerdi. Bu da bizim için ramazanda pide ne ise pide kızartması da odur. Geçen gün Kayseriden gelen kardeşimde babama sitem etti "bir pide kızartması yedirmedin diye" yani ramazanımız milli yiyeceği:)) bende elimden geldiğince bu geleneği sürdürürüm ve bizimkilerde bayılır.

25 Temmuz 2013 Perşembe

RAMAZAN

Neredeyse ayda 1 yazı yazar olmuşum. Blog yazma işi cidden emek istiyormuş bunu anladım. Bıkmadan usanmadan kafa yormak lazımmış yoksa yok oluyorsun bu kesin. Aslında çok seviyorum blog yazmayı ama kendimi hep yetersiz buldum. Kimi zaman yazmak istediklerimi istediğim gibi yazıya dökemedim kimi zaman çektiğim resimleri beğenmedim falan filan...

Öyle kızıyorum ki kendime Hayırlı Ramazanlar dilemek bile zor gelmiş bana:((

gelelim bizim ramazana


  

Zaman zaman dışarıda iftar yaptık.


Kimi zaman iftar sonrası park keyfi yaptık



İşyerimin verdiği güzel bir manzara ve dolunay eşliğinde iftara katılıp


Yıllar sonra ilk kez teravih namazına gittim. (Bunu daha sık yapmalıyım)


Hafta sonları ise piknik yaparak iftar yaptık


Piknik sonrası gelinimizin doğumgünü kutladık. Yeni gelecek bebişimizle güzel bir ömür diliyorum.

5 Temmuz 2013 Cuma

KÜÇÜK TOSBAĞAM


Bugün küçük tosbağamın 6. doğumgünü...
Sadece Allahıma şükretmek istiyorum sanki bu çocuğu bana özel göndermiş. Çünkü özellikle bana sınırsız sevgisini ve ilgisini veren tek varlığım. Beni manevi olarak öyle çok doyuruyor ki anlatmaya kelimeler yetmez. Acımı üzüntümü herşeyimi anlayan çıkarsız ilgisini ve sevgisini gösteren hayat kaynağım.. Keşke onun için sayfalarca yazı yazabilsem. 
Binlerce kez şükürler olsun ki sen benim oğlumsun. 
Ömrün hayırlı ve uzun olsun

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...