Pages

15 Mart 2012 Perşembe

HASTANE, KİTAP, FİLM


        Hafta sonu tekrar Kayseri'de kardeşimin yanındaydım. Bu sefer küçük tosbağayıda götürdüm yanımda, nasıl olsa annem çocuklarla evde kalıyordu. Ben ve eşi ise hastanede kalıyorduk. Allah kimseyi hastane köşelerine düşürmesin. Ameliyat güzel geçti sol kolunda hala az da olsa sıkıntısı var. Doktorlar zamanla düzelir diyorlar biz de Allahtan diliyoruz.
       Ben 2 hafta sonumu sizinle geçirdim hakkımı ödeyemeyeceksin diyorum kardeşim ise hastaya baktığın için çok sevap kazandın sen benim hakkımı ödeyemeyeceksin diyor:))
      Artık 2 sene Kayseri'ye gelmem diyorum. Yazın gel de gezelim diyor:))
      Bu bir hafta içinde beraber güldük beraber ağladık. Buna da şükür Allahım başka dert vermesin.




İlk ameliyatına giderken yanıma kitap almıştım. Çünkü hasta narkozdan ayılırken sessiz bir ortam istiyor. Ben de bu süreçte kitap okurum demiştim. Bir kez yarısına kadar okuyup daha sonra bıraktığım Serdar Özkan'ın Kayıp Gül'ünü aldım. Yarısına kadar okuma fırsatım oldu. Eve dönünce devamını getirmeye fırsatım olmadı. Tekrar ikinci ameliyata giderken yanıma aldım ve bitirme fırsatım oldu. Çok beni sarmadı desem yeridir. (Ya da ben anlamamış olabilirim.) 

Bir haftada iki kez Kayseri'ye gidip gelince toplamda 19 saat yolculuk yapmış oldum. Bu seyahatlerin birinde hiç izlemediğim incir reçelini izledim. Daha güzel bir ortamda izlemeyi tercih ederdim ama olsun izlemiş oldum en azından. Güzeldi...
Uzun bir otobüse binmemek umuduyla

10 yorum:

  1. çok geçmiş olsun kardeşine acil şifalar diliyorum canım

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun canım allah şifa versin, kayıp gül lise düzeyinde bir kitap çok vasat buluyorum bende.

    YanıtlaSil
  3. Allah hayırlı acil şifalar versin. Kayıp Gül nasıl best seller oldu okuyunca ben de şaşırmıştım. Dili basit bir kitap. Bu arada not olarak ileteyim. Blogger yorum ayarlarını değiştirdiği için seninki gibi "pop up pencere" yorumlara artık abone olunamıyor. Takipçilerinin yazdığın cevapları okuması bakımından istersen yorum ayarlarını "aşağıda gömülü kayıt" olarak değiştir =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım. Yorum ayarlarım oldu herhalde teşekkür ederim

      Sil
  4. geçmiş olsun canım.kardeşine acil şifalar diliorum.

    YanıtlaSil
  5. acil şifalar versin rabbim tüm şifa bekleyenlere..
    kardeşinizden güzel haberler getirin bizlere inşallah.
    hayırlı cumalar canım..
    muhabbetle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı cumalar. Biz de güzel haberler bekliyoruz artık

      Sil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...