Pages

21 Ağustos 2013 Çarşamba

BAYRAMDA SİNOP TATİLİ


Bu yaz için bir plan yapmamıştık bu sebeple eşimle izinlerimiz bir türlü denk gelmedi bizde bayram tatilini fırsat bilip Çorum'a en yakın Sinop'a gitmeye karar verdik (instagram ve faceden takip edenler bilir) biraz sona kaldığımız için yer bulmakta zorlandık ama olsun. Aslında bayramda biryerlere gitmeyi fazla sevmem eşe dosta gitmek evimde oturup misafir ağırlamak daha güzel bence. Bayram ruhunu yaşamak lazım değil mi? Hemde ailelerimizi yalnız bırakmış oluyoruz. Bayramın 2. günü başımıza öyle şeyler geldi ki "anneme ahın tuttu herhalde" bile dedim. 



yolda fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ama profesyonel bir makinam olmadığı için çoğu zaman istediğim görüntüleri yakalayamayıp hayal kırıklığına da uğradığım olmuyor değil. Biz giderken kestirme yolu seçtik ki çok hata etmişiz. Dön dön başımız döndü sandım ki yol bitmeyecek. Manzara müthişti ama korkudan fotoğraf çekecek halim kalmadı:))


Sinop için hep güzel şeyler duymuştum ama karadeniz olması beni hep korkutmuştu ama böyle güzel bir deniz ve kumsalla karşılacağımız aklıma gelmezdi. Aman kimse yanılmasın bizim için güzel deniz oldukça sığ olan denizdir. Yani 100 mt gitsek bile belimize gelen bir denizdeydik.






Çok temiz bir denizle karşılaştık. Öyle ki denizin içindeki hayatı izleme fırsatı bulmuş olduk bu arkadaş da onlardan biri eve getirip bir süre bizimle yaşadı ama ev hayatına dayanamadı:))
Bu kadar temiz bir denizin kumsalının kirli olmasını çok yadırgadık


Bizim için tatil yat kalk değildir. Gittiğimiz bölgenin her yerini görmek öğrenmektir. Ama çocuklar büyüdükçe bunu yapamıyoruz lakin onlar için tatil sudan çıkmamak. Kahvaltı sonrası biraz deniz öğle sıcağında ise gezerek çareyi bulduk.



Sinop'a gidip tarihi cezaevini gezmemek olmazdı. 





Keşke bu hücrelerin ve duvarların dili olsa da anlatsa dedirtecek cinsten bir yer


Hamamı görünce Kayra biraz paniğe kapıldı ben askere gidince banyolar nasıl olacak düşüncesi içini burktu. Çünkü biraz titiz bu konularda


Akşam üzeri tekne turu yapmak iyi geldi


Diğer teknelerin loş ışıkları ile beraber kararan havada Sinop'u izlemek güzeldi


Kaldığımız yerin önünden ha bire arabalar geçip gidiyor bizde merak ediyorduk bu insanlar nereye gidiyor diye. İyiki merak etmişiz yoksa bu güzel manzarayı kaçıracakmışız. Aşağıdaki fotolardan da anlaşılacağı gibi çok güzel bir yerdi.








Dönüş yolunda Samsun üzeri sahil yolundan deniz ve orman manzarasıyla geldik. Giderken niye burayı tercih etmedik diye kızdık kendimize



6 yorum:

  1. dolu dolu geçmiş..
    umarım bir gün istediğin marka profesyonel makine de alırsın ;)

    YanıtlaSil
  2. bence fotoğraflar gayet güzel
    deniz de tam çocukların oynayacağı derinlikteymiş
    keyfiniz bol olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. merhabalarrrrrrr
    sevgilerimi yolluyorum,,,,bahcemden:)

    YanıtlaSil
  4. Sığ olan yer neresiydi acaba

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...