Pages

20 Haziran 2012 Çarşamba

ANKARA VE ABİYELER


Ankara'ya gidilir 2 gün deli gibi gezilir son dakika bu elbise bulunur ve alınır. Benzerini Çorum'da da bulmuştum ama bu renk ve model hoşuma gidince alıp çıktım.




Yakından görünüşü... 
Benim gibi fazla açık abiye giymeyenler için tek model, cidden başka yok. Herkes sözbirliği etmiş gibi şal veririz bolero veririz deyip durdu. Bense inatla aramaya devam ettim. (Bu arada öyle somurtmuşum ki başımı kesmek zorunda kaldım:))

İlk gün Kızılay'ın altını üstüne getirdik ama hep elimiz boş çıktık. Ertesi gün niyetimiz Ulus'taki Anafartalar çarşısına gitmekti ama yengem Çıkrıkçılar yokuşuna bir bakalım da öyle gidelim deyince istikametimiz değişti. Bunları da oradan almış olduk. Tavsiye ederim çok çeşit var.

Annemin de kıyafetini uzun aramalar sonucu bulduk. Malum ilk kez kaynana olacak öyle herşeyi beğenmedi. Onunda yaşına uygun güzel bir elbise aldık. Artık onu düğün fotolarını yayınlarken görürsünüz. 

Dönüş yolumuz ise tam kabusa dönüşüyordu. Çorum'a en son 8'de otobüs vardı ve biz o saate AŞTİ'ye yetişemiyecektik. Bizde Kayaş'a gitmeye karar verdik. Nasıl olsa oradan pekçok otobüs geçiyordu. Ama unuttuğumuz şey günlerden cuma ve saatlerden 8 olmasıydı. Hafta sonu yoğunluğu sebebiyle bütün otobüsler dolu geçiyordu. Eşim Çorum'dan biz Ankaradan uğraşıyor üstüne bir de "niye bu saate kaldınız" diye laf yiyorduk. Gelen Çorum otobüsüne annemle öyle bir saldırdık ki şoför halimize acıyıp bizi otobüse aldı. Anneme bayan yanı bir yer buldu, ben muavin koltuğunda Kayra ise koridorda oturarak yola koyulduk. Kırıkkale de inenler oldu da bize de yer çıktı.  Ama Kayra halinden çok memnundu "yer yoksa ben burada giderim" diye teklifte bulundu ama kimse tarafından rağbet görmedi:))








9 yorum:

  1. rengi ve modeli çok güzel, güle güle giyin canım içine sinmesi en önemli şey.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir elbise bu renge bayılırım ben modelide çok güzel.Güle güle giy

    YanıtlaSil
  3. Renk hakikaten çok hoş, güle güle giyin

    YanıtlaSil
  4. nasıl zarif ya çok beğendim.

    görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Çok yakışmış, pudra pembesi senenin en trend rengi, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil

güzel yorumlarınızı bekliyorum

Bunlara Baktınız mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...